Presenting for FreeBSD

Last Satureday Remco Lodder did a presentation o on FreeBSD at the annual NLLGG Linux Community in the Netherlands. He explained how easy it is to contribute to FreeBSD and how to become part of (one of the) team(s).

The slides are in Dutch.

Voor het geval dat je dit leest, Remco: Goed gedaan! Jammer dat ik er niet bij kon zijn.

EDIT: English version now available

Comments

 1. says

  Hoi!

  Bedankt voor de trackback, ik heb hem gelezen inderdaad :-) volgende keer beter dan probeer ik het nog een keer { het was wel heel eng } en dan kun je er misschien wel bij zijn ;)

  I’ll try to translate the slides into english the upcoming days, should not be that hard, I am also working on writing a (bilingual) post with my story that I told during the presentation ;-)

  Thanks for the feedback and link ;)

  Cheers,
  Remko

 2. says

  Hallo Remko,

  Ik kreeg een bericht van Peter Vereshagin van de FreeBSD-groep van LinkedIn. Hij wacht volgens zijn bericht nog op de Engelse vertaling van de dia’s van de lezing van afgelopen zaterdag in Utrecht.

  Ik was er afgelopen zaterdag ook bij in het Lieflandcollege in Utrecht. Een heel interessante lezing. Ik wil a.s. maandag de 22e ook een verhaal gaan houden over FreeBSD, maar dan voor een publiek van HCC-bezoekers. Zou ik enkele van de dia’s van jouw presentatie mogen gebruiken als “inspiratie” voor mijn eigen lezing? Ik houd mijn verhaal in het Nederlands.

  Met vriendelijke groeten,

  Erik Harperink

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *